top of page

Winst in Waalwijk

Met mijn nieuwe MTB (Specialized 29'er) gesponserd door Kersten Wielersport (Nijmegen) heb ik gisteren de crossduathlon in Waalwijk gewonnen!

Waar het bij de editie van 2013 nog sneeuwde en we dik ingepakt over een wit parcours mochten racen, konden we dit jaar onze blote (melkfles)benen laten zien! Onder het genot van een voorjaarszonnetjewerd gisteren het startschot gegeven. Een leuk parcours, waarbij May Kersten meteen wegspurte in de eerste run-omloop van 8 km. Gelukkig na de eerste ronde fietsen ingehaald en daarna mijn voorspronguitgebouwd. Maar goed ook, want de laatste 4 km hardlopen waren weer hels; niet alleen zwaarzoals altijd, maar ook met samengeknepen billen lopen is niet prettig.. gelukkig genoeg voorsprongopgebouwd en om als eerste over de streep te komen ( én de wc op tijd gehaald J!)Een leuke, gezellige wedstrijd , zo zijn de meeste crossduathlons.

Nu wel even de laatste voor de komende periode. In maart op trainingskamp met de para-triathlonselectie en begin april met goede vriend Bas Simons onze eerste MTB challenge (Extreme Valencia).

Ik houd je op de hoogte!

UITSLAGEN CROSS-DUATHLON WAALWIJK (8L - 20MTB - 4L)

MANNEN ------------------------------

1 Hendrik Venema 1.37.16

2 Pieter Rijnders BEL 1.37.40

3 Joost Christiaans 1.37.59

VROUWEN -----------------------------

1 Linda van Vliet 1.51.31

2 May Kerstens 1.53.36

3 Lucie van Genugten 1.54.08

ZIE OOK
ZOEK OP TREFWOORD
Er zijn nog geen tags.
bottom of page