Sponsoren

Mijn prestaties worden mee mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren. 
Kersten Wielersport - Nijmegen

​​

Is al vele jaren de toonaangevende specialist voor de regio Nijmegen op het gebied van race-, atb- en hybridefietsen. U Kunt bij ons zowel terecht voor de aanschaf van uw nieuwe fiets, als voor de reparatie en het onderhoud van uw huidige fiets.

Runnersworld

​​

Runnersworld Nijmegen is de grootste Runnersworld winkel van Nederland. Naast het hoogwaardige en uitgebreide assortiment op wandel- en hardloopgebied, onderscheidt Runnerworld Nijmegen zich met name in een persoonlijke aanpak en het uitgebreide dienstenpakket.

 

 

Empirion

​​

Empirion werkt met passie aan het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee de kosten van verzuim beheersbaar worden en de inzetbaarheid van uw medewerkers voortdurend wordt verbeterd. Tot de Empirion Groep behoren ook de bedrijven Medox.NL BV en Q-bit solutions BV behorenEmpirion is ondermeer leverancier van de verzuimsoftware VerzuimXpert.

 

 

BGH Accountants & Adviseurs

​​

BGH is thuis in alle onderdelen van de accountancy. 
Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben ruime ervaring in veel branches. Wij kennen uw klanten, uw bedrijf en uw sector. Daarom adviseren wij u heel persoonlijk op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Met enthousiasme, betrokkenheid en veel kennis van zaken. Tot uw dienst!

 

 

SCATT Fysiotherapie & Sportcentrum

​​

Fysiotherapie de Aam is de fysiotherapiepraktijk waar u terecht kunt voor klachten die uw bewegen belemmeren. Scatt Sportcentrum staat voor SportCentrum Advisering, Testen en Training. 

GA! trainen

​​

Ga! je voor resultaat dan betekent dat slim, effectief en doelgericht aan de slag. Of je nu wilt afvallen, aankomen, prestatieverbetering of snel van je klacht af wil, dan dien je gericht te gaan werken. Elke training en behandeling moet gericht zijn op het behalen van een gesteld doel. Dat is waar Ga! voor staat. Bereik wat je wilt bereiken!

Sneller Zwemmen

​​

De missie van Snellerzwemmen.nl is om zwemmers en triathleten sneller en makkelijker te leren zwemmen. Dit doen we op basis van de Swim Smooth methode. 

Komt uw naam hier te staan?

​​
Ik ben altijd op zoek naar mensen en organisaties die mij willen bijstaan. Graag ga ik met u in gesprek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

SPONSOREN
Logo_Rob
Logo_Rob

(0a) Logo SCATT.jpg
(0a) Logo SCATT.jpg

logo2.png
logo2.png

Logo_Rob
Logo_Rob

1/7
VOLG MIJ
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Instagram App Icon
ZOEK OP TREFWOORD
Er zijn nog geen tags.